Bejelentés


MI HÁLÓZATUNK - VOF*2009/2010 VIDÉKFEJLESZTÉSI ORSZÁGOS FÓRUM Szerkesztőbizottsága


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

KÉDŐÍV A NEMZETI VIDÉKSTRATÉGIÁHOZ - klikkeljen ide!


Kedves Kolléga! Tisztelt Érdeklődő!
 
A Vidékfejlesztési Minisztérium 2011. május 31-ig társadalmi vitára bocsátotta a Nemzeti Vidékstratégiai Koncepció - 2020 c. vitaanyagot. Továbbiakban: NVSK
Internetcíme: www.videkstrategia.kormany.hu Amennyiben a vitaanyagot áttekintette, megismerte, kérjük, szánjon rá 20-30 percet és a kérdőív kitöltésével legyen részese a társadalmi vitának. Ez a kérdőív lehetőséget ad az érdemibb, több alternatívát tartalmazó, árnyaltabb értékelésre. Javasoljuk, hogy éljen vele.
 
Szeretnénk elősegíteni az Ön részvételét a társadalmi vitában azzal, hogy rendelkezésére bocsátjuk az alábbi strukturált kérdőívet, egyúttal a kormányzat munkáját is segítve, mivel a vélemény nyilvánítására a fenti honlapcímen csak korlátozott terjedelmű szöveg megküldésére van lehetőség.
 
A kitöltött és megküldött kérdőívet az űrlapküldő rendszer automatikusan összesíti és egyúttal értékeli is.
Ezt az összesítést fogjuk megküldeni a Vidékfejlesztési Minisztériumnak és feltesszük a honlapunkra: www.mttsz.hu , a Vidékfejlesztési Országos Fórum honlapjára: www.vof.5mp.eu illetve partner-szervezeteink és a média számára rendelkezésre bocsátjuk.
 
A kérdőív kitöltését név és elérhetőség közlése nélkül is megteheti.
 
Ha Ön megadja nevét és email elérhetőségét, akkor a 2011. június második felében sorra kerülő, az NVSK egyes programjait tárgyaló fórumra meghívjuk.
 
Egyfelől üdvözöljük, hogy segíteni tudjuk véleményének, észrevételének, javaslatának kifejezését, kommunikációját, másfelől köszönjük, hogy segít bennünket és az előterjesztő minisztériumot a társadalmi vita tartalmasabbá, kifejezőbbé tételében.
 
Üdvözlettel A Vidékfejlesztési Országos Fórum (vofpartner@gmail.com) gesztora
 
a Magyar Település- és Területfejlesztők Szövetsége (www.mttsz.hu) nevében
 
Szilvássy István elnök     és     Gy. Hernácki Ibolya vidékfejlesztési szekcióvezető

 *


FIGYELEM! VÉLEMÉNY ÉS JAVASLAT A LEADER PROGRAM ÁTALAKÍTÁSÁHOZ 2010. NOVEMBER 15-IG,ITT!


KAP 2013. után


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!